• Zwemles

  #Zwemles?
  De Biezem is open!

  We zijn elke dag geopend om jou je zwemdiploma te laten halen!
  Je kunt direct starten!

 • 50 jaar De Biezem 2

  #50 jaar De Biezem
  Vier het mee!

  In 2022 bestaan wij 50 jaar.

  Get Started
 • 50 jaar De Biezem 3

  #50 jaar De Biezem
  Vier het mee!

  In 2022 bestaan wij 50 jaar.

  Get Started

50 jaar De Biezem

In 2022 bestaan wij 50 jaar!

Ja, je leest het goed. Exact op 15 april 2022 bestaat De Biezem 50 jaar. Een grote mijlpaal voor ons en alle inwoners van de BEL-Gemeentes. De Biezem is niet alleen hét zwembad waar een groot deel van Laren, Eemnes en Blaricum heeft leren zwemmen, maar ook een plek waar na 50 jaar nog steeds met liefde en passie wordt gewerkt door alle zwemleraren en zwemleraressen, de toezichthouders, de vrijwilligers en alle andere mensen die ons en het bad een warm hart toedragen.

50 jaar moet je vieren

En dat gaan we doen ook! Vanaf januari 2022 zullen we iedere maand iets leuks gaan organiseren voor jullie, onze bezoekers, fans en de inwoners van de dorpen om ons heen. Van leuke acties tot een Drijf-in Bioscoop. Dus hou deze pagina goed in de gaten de komende maand.

Heb jij nog leuke informatie of foto’s van De Biezem?

Dan moet je dat zeker melden. We willen zoveel mogelijk leuke weetjes, feiten en beeldmateriaal van de afgelopen 50 jaar verzamelen en tentoonstellen in ons bad. Mocht je iets willen delen, dan kun je mailen naar debiezem@hetnet.nl of gewoon even langslopen bij de receptie.