• Aqua Bootcamp

  #Aqua Bootcamp
  Het zwaarste aqua-fitnessprogramma

  Iedere maandag van 20.45 – 21.30.

 • 50 jaar De Biezem 2

  #50 jaar De Biezem
  Wie is er niet groot geworden

  Het zwembad van het Gooi

De Klaas Bout Sporthal

De Klaas Bout Sporthal is officieel geopend op 8 maart 2003. De hal is genoemd naar het bekende Larense gemeenteraadslid Klaas Bout. De heer Klaas Bout heeft jarenlang geijverd om een sporthal voor de Larense verenigingen gerealiseerd te krijgen. Helaas heeft hij het besluit om de hal te bouwen niet mee mogen maken. In de zomer van 2018 is onze gehele vloer vervangen een aangepast aan de huidige eisen op het gebied van binnen sporten.

De hal is gebouwd in het kader van het “Verenigings Hallen Plan” van NOC / NSF en voldoet volledig aan de eisen voor bouw en inrichting vastgesteld door deze overkoepelende sportorganisaties. De hal is dagelijks, met uitzondering van de schoolvakanties, in gebruik voor het bewegingsonderwijs van het basis- en voortgezet onderwijs in Laren. Bovendien is de sporthal aangewezen als opvangruimte bij rampen of andere calamiteiten binnen de gemeente Laren.

In de avonduren en in de weekends maken vele sportverenigingen uit Laren en omgeving gebruik van de sporthal als vaste of tijdelijke gebruiker. Ook drumbands, balletscholen e.d. hebben de weg gevonden naar de Klaas Bout Hal. Tijdens het winterseizoen worden diverse competities gespeeld, zoals zaalvoetbal, zaalhockey, volleybal, handbal en korfbal. Zeker ook de moeite waard voor wie van kijken naar sport houdt.

GEINTERESSEERD IN HET GEBRUIKMAKEN VAN DE SPORTHAL?

neem dan contact met ons op!
U kunt ons bereiken via:

035 531 49  64 (receptie)
E-mail: debiezem@hetnet.nl