• Zwemles

  #Zwemles?
  De Biezem is open!

  We zijn elke dag geopend om jou je zwemdiploma te laten halen!
  Je kunt direct starten!

 • Spray Park

  #Spray Park
  Zomer bij De Biezem

  Ligweide, Spray Park én Beachvolleybalveld

Spray Park

 

Spray Park De Biezem

Sinds 2017 is ons Spray Park geopend op de voormalige speelweide. Dit 120 m2 groot waterfestijn met verschillende spuitelementen is opgedeeld in drie zones waarbij iedere zone geschikt is voor een bepaalde leeftijdscategorie kinderen. Het Spray Park is toegankelijk voor kinderen van 2-12 jaar oud.

Interactief

Interactief spelen is fantastisch om hersens in ontwikkeling te stimuleren en Spray Parks zorgen ook voor blije kinderen en ouders. De onverwachte plenzen en stralen water zorgen voor verkoeling en dikke pret. De komende tijd zullen wij nog enkele spuit elementen toevoegen aan het Spray Park, zoals een waterkanon en vrolijke spray elementen die zorgen voor fantasierijk plezier.

 Inzet SP 4

Drie zones: 2-12 jaar

Het Spray Park is opgedeeld in 3 zones zodat ieder kind wordt uitgedaagd op zijn of haar manier.  Hiervoor is het Spray Parks in drie zones opgedeeld:

• hoge activiteitszone: voor oudere kinderen die rennen, en elkaar nat willen spuiten;

• middel activiteitszone: voor kinderen die op hun gemak interactief willen spelen;

• peuter leer- en speelzone: voor hen die alles vanaf zestig cm. hoog of minder bezien.

Het Spray Park is toegankelijk voor kinderen van 2-12 jaar.

spraypark volle breedte2

 

Ligweide & Beachvolleybalveld

Lekker ontspannen is er ook bij. Naast het Spray Park is een nieuwe ligweide waar je heerlijk kunt ontspannen in het zonnetje. Met een boekje en verse versnapering uit de restobar kom je de middag wel door. Daarnaast beschikt de ligweide over een nieuw aangelegd beachvolleybalveld van professionele afmetingen waar je heerlijk kunt Beach en/of Voetvolleyen! Ook hebben we een groot houten speeltoestel voor de kinderen op de ligweide geplaatst, voor als ze het water even zat zijn. Kortom, volop plezier in het voorjaar en de zomer!

Het Spray Park is vrij toegankelijk bij aanschaf van een entreekaart.